Over ons

Het Hoofse Huis

In de late middeleeuwen was Hoofsheid een begrip aan de hoven van de vorsten. Men behoorde zich aan de aanbevolen gedragswijze te houden. Deze gedragswijze werd bepaald door de normen en waarden die in die tijd golden. Er waren regels voor tafelmanieren, correcte kleding, conversatie en de omgang met anderen. Hoofsheid zien wij vertaald naar dit moderne tijdperk als een correcte, open communicatie, waarbij behulpzaamheid en een goede verstandshouding uiteindelijk leiden tot een optimaal resultaat.

Of het nu gaat om (ver)huur, beheer of relocation; bij advisering en bemiddeling is zorg, aandacht en communicatie nodig om zaken in goede banen te leiden. Als jong en dynamisch makelaarskantoor werkzaam op de onroerend goed markt zijn wij ons hier terdege van bewust.

Onze wilskracht om ons te onderscheiden is doorslaggevend voor het te bereiken resultaat. Alles is bespreekbaar, onze expertise beslaat alle aspecten van de onroerend goed markt. Onze service is te allen tijde maatwerk.

Het Hoofse Huis biedt u de service aan volgens traditionele Hoofse manieren. Angèle, will u graag ontmoeten en ervoor zorgen dat uw wensen worden gerealiseerd.

Makelaar Angèle van Hoof
+ 31 6 2157 0721
angele@hethoofsehuis.nl

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!