nl

Beste,

Om U en ook ons zelf te beschermen hebben we de beslissing genomen om geen afspraken in kantoor te laten plaatsvinden. We zijn gewoon aan het werk en zijn zowel telefonisch +31 43 367 4429 als per mail info@hethoofsehuis.nl bereikbaar. Ook de bezichtigingen worden gewoon ingepland, maar met gepaste afstand.

Wij hopen op uw begrip,

Team Het Hoofse Huis

Bericht voor studenten en woningdelers:

De woningen die wij presenteren op onze site en Pararius zijn afkomstig van particuliere verhuurders. Zij dienen zich te houden aan regels door Gemeente Maastricht opgesteld (al dan niet onder afgifte van benodigde vergunning) ten aanzien van o.a.verhuur aan woningdelers en studenten. Indien zij zich niet aan deze regels houden volgen er sancties (info bij Gemeente Maastricht).

Wij als bemiddelaar voeren dit beleid uit namens onze klant, de verhuurder. Indien een woninggeschikt is voor woningdelers melden wij dit expliciet erbij. Indien de woning geschikt is voor een student dan melden wij dit expliciet erbij. Reageren door woningdelers en/of studenten op woningen die wij aanbieden waarbij de ‘tekst’ voor deze doelgroep niet staat vermeld hoeven dan ook niet te reageren. U ontvangt op uw aanvraag via een mail géén bericht retour!

Wij vertrouwen u/jou hierbij voldoende ingelicht te hebben.