Nieuw

Prev
Next

€1.500,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Maastricht

Stationsstraat

0 slaapkamers- m²

Stationsstraat

Vanuit het station loopt u meteen naar de Stationsstraat, direct vooraan op no. 14 ligt dit Stads pand ter hoogte van de ingang nieuwe fietsenkelder. De eerste fase van de metamorfose van Stationsplein Stationsstraat is gereed, de tweede fase is inmiddels van start gegaan; een mooi ruimtelijk maar bovenal "stads" aanzicht. In de toekomst gaat hier ook de Tram (verbinding Hasselt-Maastricht) een halte krijgen.

Het pand aan de Stationsstraat 14 biedt onderdak aan een op de begane grond gelegen makelaarskantoor en 3 zeer luxe appartementen erboven. Met het huren van de aan de achtergelegen ca. 78m² kantoorruimte kunt u eventueel gebruik maken van de, tijdens kantooruren, aanwezige balie- en receptiefunctie (mogelijkheid telefoon aanname).

Indeling:

Middels de centrale hal is er toegang tot een gezamenlijke gebruiksruimte, overloop met het toilet en de gezamenlijke keuken/kantine van waaruit er toegang is tot de kantoorruimte.
De kantoorruimte ca. 78m² (6.40m breed / 12.16m diep en hoogte 2,75m.) is tip top afgewerkt met strak gestuukte wanden, systeemplafond met geïntegreerde verlichting en airconditioning. Er is een nieuwe moderne schuifpui waardoor er optimaal "natuurlijk" licht binnen valt, deze biedt toegang tot de ruime stadstuin van ca. 60m². De tuin biedt veel privacy en is heel rustig gelegen t.o.v. omgevingsgeluiden (verkeer e.d.).

Er is een separate, af te sluiten ingerichte spreekkamer ca. 7.6m² (2,32m. x 3.28m) waar gebruik van gemaakt kan worden.
De gezamenlijke keuken/kantine is volledig ingericht en o.a. voorzien van een ijskast en vaatwasser, tafel met stoelen.

De huurprijs bedraagt € 1.500,- per maand inclusief verwarming, water, elektra. Internet in overleg (netwerkbekabeling aanwezig).

De bijzonderheden op een rij:

- Professionele setting;
- Naam van uw bedrijf mag op de voorgevel, A-1 lokatie (bordje in overleg v.w.b. afmeting, materiaal e.d);
- Gebruik balie- en receptiefunctie tijdens kantooruren Fidus;
- Gebruik van ingerichte keuken;
- Mogelijkheid (in overleg) spreekkamer (achterste) te gebruiken;
- Gebruik tuin;
- De vloer is klaar voor vloerbekleding zelf te regelen;
- Verhuur is inclusief gas/water/elektriciteit/internet.

Lees meer

Details

  • Bestemmingkantoorruimte
  • Lokatie
  • Parkeren
Kaart
Streetview
Thuis in wonen en werken