New

Prev
Next

€579,000 k.k.

Request info
Mail to a friend

Maastricht

Sint Michaelsweg

5 bedrooms171 m²

Sint Michaelsweg

In een mooie rustige bomenlaan gelegen, aan de rand van Heugem, een luxe karakteristieke woning met vrij uitzicht richting de Maas aan de voorzijde. Er is een zelfstandige studio die bij het woonhuis betrokken kan worden als ook zelfstandig verhuurd (eigen ingang) of gebruikt als gastenverblijf.
Van het woonhuis is de studio gescheiden middels een poort (in de tuin) en vanuit de gang met een deur waar een kast is gemaakt.

Deze woning is gelegen op een goede locatie in de nabije omgeving van Kasteel de Hoogenweerth met daarbij een watersportgebied met een landschapspark en wandelgebied, het Provinciehuis, het A.Z.M., de Medische Universiteit en het centrum van Maastricht. Alle school, winkel en sociale faciliteiten zijn binnen loop/fietsafstand. In de nabijheid van diverse uitvalswegen.

Via de voortuin is er toegang tot de woning.
De hal met granieten vloer voorzien van vloerverwarming geeft toegang tot het gastentoilet en de living. Eveneens bevindt zich hier het authentieke trappenhuis en meterkast.
Het gastentoilet met fontein en op maat gemaakt kastje is geheel betegeld met graniet en eveneens voorzien van vloerverwarming.

Middels een glazen deur toegang tot L-vormige woonkamer/eetkamer (3,50m.* 4.10m./5,20m.*3,45m. = ca. 32m²) voorzien van een PVC vloer en een sfeervolle gashaard met afstandsbediening.

Via een opstapje is er toegang tot de leefkeuken (5,25m.*2,95m. = ca. 15,5m²) v.v. een ruime lichtkoepel. De aanbouwkeuken(donkerblauw hoogglans) in hoekopstelling is v.v. Miele apparatuur, te weten: 5 pits gasfornuis, vaatwasser, dubbele koelkast waarvan één met diepvriesvak, inbouw espresso koffiemachine, combi oven, een dubbele RvS afzuigkap en bijpassende kastenwand met glazen deuren.
Vanuit de keuken is er toegang middels 3 tuindeuren tot de betegelde tuin/terras (3.65m. * 5.90m. = ca. 21,5m²).
Tevens is er vanuit de keuken een gang (ca. 10m²) waarover de gehele lengte een kastenwand is gerealiseerd v.v. schuifdeuren. Deze gang leidt tot de studio. In deze kast is eveneens opgesteld de cv installatie ten behoeve van de studio met stoppenkast.

1ste etage:
Hier bevinden zich 3 slaapkamers, slpk. 1 voorzijde (3.90m.*4.00m. = 15,6m²); slpk.2 achterzijde (3.35m.*4.00m. = 13,4m²) v.v. rolluik en slpk 3 achterzijde (3,05m.*1,90m. = 5,80m²) eveneens v.v. rolluik en de badkamer (2,08m.*2,73m. = 5,70m²) v.v. een massagedouche, dubbele wastafels met facet geslepen spiegels, diverse kastjes, toilet en granieten vloer v.v. vloerverwarming. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

2de etage:
Via trappenhuis bereikt u de 2de verdieping, hier bevindt zich de 4e slaapkamer (2,32m.*3,55m. =ca. 8,2m²) met toegang tot de 2e badkamer met schuin aflopend dak (1,83m.*3,55m. = ca. 6,5m²) v.v. een ligbad, wastafel, toilet en bergruimte. Beiden ruimtes hebben een VELUX dakraam met zonwering.
Separate ruime berging v.v. VELUX dakraam met zonwering en aansluiting voor de wasmachine.
Via de overloop is er tevens toegang tot een bergruimte onder het dak waar de CV installie is geplaatst met boiler.

BIJZONDERHEDEN:
- Tussengelegen, aan een zijde geschakeld woonhuis;
- De gehele woning is v.v. dubbele beglazing; deels rolluiken;
- Dak gedekt met Unidek platen, zowel woonhuis als studio;
- De begane grond heeft aan de voorzijde draai-/kiepramen, deze zijn v.v. veiligheidsglas en veiligheidssloten;
- De granieten vloer is voorzien van vloerverwarming;
- Woonkamer is v.v. nieuwe PVC vloer;
- Het woonhuis en de studio hebben één aansluiting voor gas, water en elektra,eventueel mogelijkheid tussen-meter (elektra en gas); woonhuis v.v. uitgebreide groepenkast en slimme meters.
- De volledige renovatie van woonhuis en studio heeft in 2003 plaatsgevonden onder afgifte van benodigde vergunning; Kozijnen, ramen en deuren zijn 't laatst geschilderd in 2018;
- Woonhuis: CV ketel (eigendom) merk Nefit Ecoline bouwjaar 2003 gecombineerd met boiler voor warm water; met onderhoudsbeurt (laatst in 2019). Studio: eigen cv-ketel-combi ( nieuw geplaatst 2018).


De Studio:

Beschrijving:

De studio is zowel vanuit het woonhuis te bereiken alsmede een achterom via het 'kerkplein'. Een grote afsluitbare poort geeft toegang tot de ruime, betegelde tuin (5,53m.*5,20m. = ca. 29m²). Via het gangpad(11,50m.*1,70m. = ca. 11,70m²) bereikt u de zelfstandige studio.

Woongedeelte(7,40m.*3,35m. = ca. 25m²) en door het hoge puntdak(h 3,40m) oogt deze veel ruimtelijker. De open keuken is v.v. een keukenblok met 4-pits kookplaat, afzuigkap, spoelbak, ijskast en diverse kastjes. Achter de keuken ligt de badkamer(1,70m.*1,47m. = ca. 2,50m²) v.v. een douche met cabine, wastafel met meubel en toilet.
In de woonkamer kunt u middels de openslaande deuren de tuin bereiken. Deze deuren zijn v.v. een rolluik. De separate, inpandige buitenberging(3,53m.*3,00m. = ca. 10,5m²) met eveneens puntdak(h 3,40m) heeft een aansluiting voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden algmeen:
Woonoppervlakte woonhuis = 140m2 ; woonoppervlakte studio -= 31m2, totaal 171m2;
Inhoud woonhuis = 350m3 inhoud studio = 121m3 = 471m3;
Perceel oppervlakte = 230m2;
Adres woonhuis : Sint Michaelsweg 11; Adres studio : Sint Michaelsweg 11A.

Waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze informatie. Dit behoort tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Afmetingen:
Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Aansprakelijkheid:
De informatie behelst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Bod:
De verkoper stelt dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning alsmede het verstrekken van documentatie vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een passend bod.

Biedingen:
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.

Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel de koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Ontbindende voorwaarden:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.

Zekerheidstelling:
De waarborgsom / bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na het definitief worden van de koopovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle rechten voorbehouden.


Read more

Features

 • LocationNext to quiet road
 • Available until
 • House typeMansion
 • Interior-
 • ParkingPublic parking
 • Surface171 m²
 • Bedrooms5
 • Bathrooms3
 • Toilets4
 • Sharing-
 • Floor-
 • Hypoallergenic-
 • Internet-
 • Elevator-
 • BalconyNo
 • Roof terraceNo
 • GardenNo
 • Dishwasher-
 • Oven-
 • Microwave-
 • Fridge-
 • Freezer-
 • Bath
 • Washing machine-
 • Dryer-
Map
Streetview