Verkocht

Prev
Next

€230.000,- k.k. / €1.325,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Maastricht

Heugemerweg

0 slaapkamers- m²

Heugemerweg

Aan de Heugemerweg, naast een woninginrichting, aan de rand van Ceramique ligt deze bedrijfsruimte die voor diverse doeleinden is geschikt.

In het verleden heeft een wijnhandel en een winkel in verkoop van vrije tijd- en klim benodigdheden de bedrijfsvoering gehad, de huidige huurder heeft een Segway verhuur bedrijf met oefenparcours in de ruimte.

De bedrijfsruimte is zeer geschikt voor een interieur zaak, second hand spullen maar ook een atelierruimte en/of showroom.

Indeling:

Middels een winkelpui (uitschuifbaar en af te sluiten met een ijzeren rolluik) betreedt u de bedrijfsruimte waar het voorste deel v.v. laminaat en een toilet-unit v.v. waterbassin.
Op het middenstuk aan de rechterzijde is een ruime met een pantry-keukentje v.v. een close-in boiler t.b.v. w.w. een koelkast en diverse kastje. Er is een separate af te sluiten berging.

de totale oppervlakte bedraagt 470m² welke dit is onderverdeeld, begane grond 350m² en
1e etage 120m². De 1ste etage is middels een wenteltrap te bereiken, hier is een ruimte waar de "eigen CV ketel" is geplaatst. Tevens is er halverwege een luik gemaakt van waaruit eventuele voorraden van-en naar "getakeld" kunnen worden (voorheen was hier een goederenlift geplaatst).

Het is mogelijk de ruimte tijdelijk te huren als opslagruimte, dan is er sprake van een korte termijn huurovereenkomst en maandelijks opzegbaar (ook van de verhuurder uit);

Huurprijs:
€ 1.325,- p/m excl. gas/water/elektra. Te verhogen met 21% BTW;

Huurtermijn:
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar;

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan;

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur;

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Vanaf 1 januari 2016 heeft het CBS het basisjaar voor de CPI verlegd naar 2015 = 100.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.


Inlichtingen: Margot van Gerwen

Lees meer

Details

  • Bestemmingbedrijfsruimte
  • Lokatie
  • Parkeren
Kaart
Streetview
Thuis in wonen en werken