Nieuw

Prev
Next

€1.995,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Maastricht

De Beente

0 slaapkamers- m²

De Beente

In het gezellige en goed bezochte winkelcentrum "De Beente" gelegen in het kerkdorp Heugem ligt deze ruime winkelruimte met ruime pui en en achterom dat 't laden en lossen gemakkelijk maakt.
De bedrijfsruimte is exact tegenover de Plus supermarkt en aan de belende zijde ligt een "Primera" alsook een geldautomaat waardoor en veel "traffic" is.

Over de gehele breedte is er een rolluik dat met een afstandbediening geopend en gesloten kan worden. Er zijn 2 toegangsdeuren.

Indeling:
Winkelruimte met etalage (frontbreedte ca. 6 meter), hoofdruimte ca. 120m² met een pilaar waarin de meterkast is geplaatst.

Aangrenzende ruimte ca. 23,5m² (4,80m.4,90m.)met een keukenblok voorzien van kasten, aanrecht met spoelbak en kraan. Deze ruimte heeft een separaat toilet en er is een separate toegangsdeur aan de achterzijde ideaal voor het laden en lossen van producten.

Er bestaat de mogelijkheid om deze ruimte op te delen in 2 winkelruimten (links met eigen toegangsdeur en rechts met eigen toegangsdeur en elke unit een eigen achteruitgang):
1. 7,15m x 8,77m. = ca. 63m².
2. 5,68m.x 9,56m. = ca. 54,3m².
Hierbij dient uitdrukkelijk te worden vermeld dat dan aanpassingen gedaan dienen te worden v.w.b. toilet en keuken; elke unit heeft dan wel een eigen achterdeur t.b.v.. laden/lossen. De units gaan dan beide ca. 90m² groot worden.

Dit behoort tot de opties en afhankelijk van soort huurder en duur huurovereenkomst kan hierover onderhandeld worden met verhuurder.


Locatie:
De Beente is het lokale centrum van de wijk Heugem in Maastricht. Goede bus-verbinding;

In de nabije omgeving zijn er tevens voorzieningen als gezondheidszorg, sport-, recreatiefaciliteiten en onderwijs gelegen.


Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend te bereiken en vanuit de nabij gelegen autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen. Voldoende gratis parkeergelegenheid.


Opleveringsniveau:
Het object wordt casco opgeleverd m.u.v.: een toilet, winkelruimte voorzien van rolluik aan de binnenzijde.

Frontbreedte: 6 meter.

Bestemming:
Functieaanduiding detailhandel.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente, danwel via de website van ruimtelijke plannen.

Huur:
de huurprijs bedraagt € 1.995,- per maand excl. btw, water, elektra, verwarming;
Bij het huren van deze winkelruimte wordt u tevens lid van de aanwezige winkeliersvereniging met als financiële bijdrage (2 units) € 40,- per maand; hierover is geen BTW verschuldigd.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Vanaf 1 januari 2016 heeft het CBS het basisjaar voor de CPI verlegd naar 2015 = 100.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct.

Lees meer

Details

  • Bestemming-
  • Lokatie
  • Parkeren
Kaart
Streetview
Thuis in wonen en werken