Nieuw

Prev
Next

€1.750,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Maastricht

Achter de Comedie

0 slaapkamers213 m²

Achter de Comedie

Pop-Up deal: Achter de Comedie 18

Unieke kans om uw product te promoten in de geweldige winkelstad Maastricht! Grijp deze kans om in een van de luxere winkelgebieden in het centrum uw product te verkopen en te promoten bij een ruime doelgroep in een fantastisch setting.

De modern winkelruimte is luxe afgewerkt, ca. 155 m² op de begane grond voorzien van onder andere pantry, toilet en veel daglichttoetreding dankzij 2 lichtstraten.
In het gewelfde souterrain is tevens ca. 58 m² BVO gelegen, welke zeer fraai gerestaureerd is en goed inzetbaar is als extra verkoopruimte.

Ligging:
Op een centrale locatie in het sfeervolle stadscentrum van Maastricht, direct nabij het O.L. Vrouweplein en het Vrijthof. In de directe omgeving zijn vele luxueuze (kleding)winkels te vinden zoals o.a. MaxMara, Bijenkorf, PL Line, SuitSupply en LifeStyle maar eveneens de vele gevarieerde restaurantjes en cafés.
De straatnaam ‘Achter de Comedie’ doet zijn naam eer aan, deze straat is namelijk direct achter Theater de Bonbonnière gelegen.
Het pand is direct bereikbaar per auto voor onder meer laden & lossen.

Oppervlakten:
- Ca. 155 m² BVO winkelruimte op de begane grond
- Ca. 58 m² BVO verkoop-/opslagruimte in het souterrain
- Ca. 8,5 m1 frontbreedte


Top Deal huurprijs enkel en alleen als pop-up-store
bedraagt de huurprijs € 1.750,- per maand exclusief btw en exclusief voorzieningen.

Huurovereenkomst:
Van tijdelijke aard.

Parkeren:
Het winkelpand is gelegen op een autoluwe locatie in het historische stadscentrum van Maastricht. Parkeer gelegenheid op loopafstand, in de Q-Park garages O.L. Vrouweplein en Vrijthof. Parkeervergunningen voor laden & lossen zijn verkrijgbaar via de gemeente Maastricht.

Bestemming:
Het object kent thans de bestemming “Centrum (art. 4)” binnen het vigerende bestemmingsplan Maastricht-Centrum. Binnen dit bestemmingsplan is het voeren van detailhandel op deze locatie rechtstreeks toegestaan.
Voor meer informatie met betrekking tot de bestemmingsmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

Lees meer

Details

  • Bestemmingwinkelruimte
  • Lokatiewinkelgebied stadscentrum
  • Parkeren
Kaart
Streetview
Thuis in wonen en werken